Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Strange problem when trying to login at /admin with backurl


Reply


4 Posts   1823 Views

Avatar
Rawish

Community Member, 5 Posts

30 June 2010 at 4:15pm

Hello,

I've got a really strange problem at my website. When I try to login to the CMS http://www.rskverasmus.nl/admin it will redirect me to http://www.rskverasmus.nl/users/183352/public/sites/www.rskverasmus.nl/Security/login?BackURL=%2Fadmin. The problem is that it just won't log me in to the CMS and show me the login boxes again.

I figured out that when changing the backurl to BackURL=%2Fusers%2F183352%2Fpublic%2Fsites%2Fwww.rskverasmus.nl%2Fadmin I can login to the CMS.

Is there any way to let the /admin point to the right (back)url? We're busy to build an interactive website so user committees can post there own articles and its annoying to let them use the full link.

Thanks,

Rawish

Avatar
Devel0per

Community Member, 5 Posts

12 July 2010 at 6:30pm

add $Form to your Page.ss

Avatar
1nsane

Community Member, 14 Posts

14 November 2013 at 6:24am

I'm having this same problem. Did you ever figure this out? I have $Form in my Page.ss as well.

Avatar
1nsane

Community Member, 14 Posts

14 November 2013 at 7:44am

I managed to fix the problem by removing the line Director::setBaseURL('http://www.myurl.com/'); from site/_config.php. Hope that saves someone else a few hours of their life!