Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Static Sidebar Tutorial : Database table not created


Reply


3 Posts   1294 Views

Avatar
ivegg

Community Member, 7 Posts

1 July 2010 at 2:07am

Hello all

I followed the tutorial for the sidebar on http://www.ssbits.com/create-a-static-sidebar/ . It seems that if apply dev/build?flush=1 that the database is not affected. The interface shows all built tables and says "Database build completed"!. But i cannot see any new table created, only the existing ones. Do you know what i am doing wrong?

Thanks for your help
-ivegg

Avatar
Howard

Community Member, 215 Posts

1 July 2010 at 3:32pm

It could be a number of things, it would be best if you post the code that you are using to a site like http://pastie.org/ and provide us a link.

Some of the things to check are making sure the files are named correctly and in the right place etc...

Avatar
ivegg

Community Member, 7 Posts

1 July 2010 at 7:18pm

Edited: 01/07/2010 7:23pm

Hello

Thanks for your answer. I did everything exactly as mentioned in the tutorial. Went through it at least 3 times. If it's useful to you: im using Silverstripe 2.4.

howardgrigg, could you quickly look at the code in the tutorial? Do you think anything is wrong with that?
Thanks a lot

-Ivan