Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Save and Publish [solved]


Reply


3 Posts   748 Views

Avatar
cumquat

Community Member, 198 Posts

12 November 2010 at 11:50pm

Edited: 12/11/2010 11:55pm

Hi everyone,

I have a weird problem on a site that has been working ok for a while. The guy that maintains the content of the site has suddenly lost the ability to save and publish, he can save but not publish. He is a user in a group that has all the permissions ticked apart from 'Full administrative rights'.

Any one have any ideas what i can be looking at?

Helpfully i'm getting no error messages from the system.

I'm using version 2.4.2

Regards

Mick

Avatar
cumquat

Community Member, 198 Posts

13 November 2010 at 12:51am

Some extra info,

I have been working on the advertising module and have also added the Advanced workflow module. Another symptom seems to be a lot of the users of the site have had to change their passwords as the old ones have stopped working or more than likely have been changed or corrupted. it's all a bit odd and I'm not sure where to start looking for a solution.

Avatar
cumquat

Community Member, 198 Posts

13 November 2010 at 2:23am

Ok have removed the advanced workflow module and all back to normal.

phewww