Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

re-install silverstripe without losing any data?


Reply


2 Posts   786 Views

Avatar
TheDust

Community Member, 3 Posts

19 December 2010 at 4:13am

Edited: 19/12/2010 4:33am

hi there,

for about 5 days i have been looking for a solution for images preview and access problems on this forum. too many people had the same problem but no solution to mine. so the problem is:

install Gallery module: working fine but lightbox is not working
remove gallery
install dataobject manager, swfupload, uploadify, image gallery
images wont be loaded in both admin panel and my site (corrupt image screen on every preview)
click the images but lightbox or any other of the popup screens wont open the image
but i can see the images are uploaded succesfully.

then i found another maybe solution in this forum then i accidentally overwrited my_site/_config.php file with the original silverstripe
installation _config.php file.

So is there a solution which could solve all these problems like re-install silverstripe without losing data or something like that??

EDIT:

Ok i re-installed SS without losing any data.

but the image problem is still on. please check the site http://www.cocukcaisler.com/tr/galeri/ or http://www.cocukcaisler.com/tr/iletisim/

thanx a lot

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1132 Posts

20 December 2010 at 1:31am

Did you check if the patch mentioned in this thread could solve your problem?

http://silverstripe.org/installing-silverstripe/show/14878

Link to the patch:

http://open.silverstripe.org/changeset/113809/phpinstaller