Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Moving between Webservers


Reply

437 Views

Avatar
bobbyZh

2 February 2011 at 12:01pm (Last edited: 2 February 2011 12:27pm), Community Member, 1 Post

Hallo,

starting as an easy task this has become rather difficult. I first transfered a functioning system to my xampp (for checking) and then to a new Server. While everything has worked in xampp and most works on the new Server, a problem has arisen - which isn't helped that I have no prior experience with silverstripes, even if I now have spent hours going through all files.

The problem on the new Server: In the naviigation certain variables aren't passed to navigation.ss - while the Menutitel is displayed the url is not, which makes moving to another topic impossible

========== code =========================================
<ul class="menu">
<% control Menu(1) %>
<li class="$LinkingMode"><a href="$Link" title="Gehe zu $Title.XML Seite"><b>$MenuTitle</b></a></li>
<% end_control %>
</ul>
========== /code =========================================

output in source code is <li class=""><a href="" title="Gehe zu Seite"><b>Product</b></a></li>

$LinkingMode - is empty
$Link - is empty
$Title.XML - is empty
$MenuTitle - ok

after going through all the files and code I still havn't found out, how those variables are filled with content - still I suspect that following part is substantial. Unfortunatley I can't debug these lines succesfully

I checked following code for debugging in ContenController.php
public function Menu($level) {) (app line e 180)
I would assume that the Object "feed", created in getMenu() should include those values for $Link, etc.

If someone knows more about this kind of problem or could give me a hint on where to debug I'd be very grateful.