Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Silverstripe and hardware firewall ?


Reply


3 Posts   1312 Views

Avatar
qlex

Community Member, 68 Posts

22 March 2011 at 3:20am

Hi,
my client has installed a hardware solution firewall - NETASQ U250.
Since then, he has problems with using Silverstripe CMS.
My first brief investigation indicates:
- no problems on some computers
- on other computers, after logging in and expanding blog-holder in sitetree, page doesn't show up - the revolving icon showing loading of blog entry keeps on animating - no content is shown.
- computers have the same rights in firewall - both are standard user accounts.

Has anyone came across such incompatibility with firewall (it has been installed in order to limit the websites that can be accessed from clients' network).
Should I provide more information on O/S used ?

Kind regards,
Qlex

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

22 March 2011 at 9:58pm

- on other computers, after logging in and expanding blog-holder in sitetree, page doesn't show up - the revolving icon showing loading of blog entry keeps on animating - no content is shown.

Have you investigated the XHR request to see if the request is just taking ages to load or if you're getting errors. You can see the responses for XHR / ajax requests in most web browsers console tools (network tools in webkit).

Avatar
CoolEP

Community Member, 5 Posts

9 August 2011 at 9:42pm

Anything new?