Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

How to upload images - is something missing?


Reply

12 Posts   1410 Views

Avatar
Sue

21 July 2011 at 8:49am Community Member, 26 Posts

Here is my htaccess info now

### SILVERSTRIPE START ###
<Files *.ss>
Order deny,allow
Deny from all
Allow from 127.0.0.1
</Files>

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/_.*/.*
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(\.gif$)|(\.jpg$)|(\.png$)|(\.css$)|(\.js$)
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule .* sapphire/main.php?url=%1&%{QUERY_STRING} [L]
</IfModule>
### SILVERSTRIPE END ###

But the _ not being read is not working. Sorry to be a pest, but do you have any idea what I did wrong. I would love to get Gallery working with this.

Sue

Avatar
Sue

21 July 2011 at 8:58am Community Member, 26 Posts

Thanks - I found <% control Menu(1) %> and think I can poke at that till I get it. Now if I can just make the Rewrite work.

Sue

Avatar
zenmonkey

21 July 2011 at 9:11am Community Member, 528 Posts

Unfortunately I don't usually play with my .htaccess files. I let my IT guys do that :) Their may be someone able to help. It may be good to post the question either ssbits or in teh installing silverstripe forum

Good Luck

Avatar
Sue

21 July 2011 at 9:57am Community Member, 26 Posts

I will also check with my host admin - maybe it is something screwed up on the server. I had a problem with rewrite on my 2.0 Gallery on another site on the server. You have been a great help in my decision that Gallery will probably be my way out of this problem.

Sue