Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Changing the page type of the Home page


Reply


7 Posts   727 Views

Avatar
Harmel

Community Member, 4 Posts

21 September 2011 at 9:48pm

Hello ...
I started using silverstripe before tow days .
i installed it in my localhost (wamp server) but i have problem in (Changing the page type of the Home page)
the link http://localhost/dev/build?flush=1 doesn't open .. it showed 404 page ..
in the topic of 1fst level i road that i have to open this link to built tables to make a new home page theme
this is the link of my ss in my localhost http://localhost/harmal/SilverStripe/index.php/ ... (harmal>> folder that contain my projects)

what should i do please???

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1805 Posts

21 September 2011 at 10:01pm

Hi Harmal,

Welcome!

The dev build should be relative to your local site, so instead of...
http://localhost/dev/build?flush=1

please try...
http://localhost/harmal/SilverStripe/dev/build?flush=1

Avatar
Harmel

Community Member, 4 Posts

21 September 2011 at 10:45pm

i tried open http://localhost/harmal/SilverStripe/dev/build?flush=1 .. but it doesn't work
if i connected the internet it showed the link of search site include my link :
http://www.searchqu.com/web?src=ffb&appid=247&systemid=101&sr=0&v=1&q=http%3A%2F%2Flocalhost%2Fharmal%2FSilverStripe%2Fdev%2Fbuild%3Fflush%3D1

if i disconect the internet no page open

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1805 Posts

21 September 2011 at 11:04pm

please give more information that "it doesn't work".

Also have you read all of this (http://www.silverstripe.org/general-questions/show/16055) information?

Avatar
Harmel

Community Member, 4 Posts

22 September 2011 at 6:34am

"it doesn't work " MEANS :
THE link (http://localhost/harmal/SilverStripe/dev/build?flush=1 ) didn't open any page seams like there is no page or target can open by the link .. or not find the process that can work by the value which send by the link .. i wish u could understand me and i'm sorry if i'm week in English .. i'm trying to be better

i'll read the topic now ((http://www.silverstripe.org/general-questions/show/16055)
thanks mr "swaiba"

Avatar
Ryan M.

Community Member, 309 Posts

22 September 2011 at 10:34am

I noticed in your localhost url you have index.php. This seems to indicate that your url rewriting isn't enabled. This might be the cause...
In that case I would try http://localhost/harmal/SilverStripe/index.php/dev/build?flush=1

Avatar
Harmel

Community Member, 4 Posts

22 September 2011 at 8:27pm

Edited: 22/09/2011 8:36pm

woooooooooooooooooooooooooooooow ...... Finally ... the page was opened
thank you Mr "Ryan M" the link is work
thank you guys ... i can continue my lessons now