Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

SecurityID doesn't match, possible CSRF attack.


Reply

5 Posts   817 Views

Avatar
grumpypanda

26 September 2011 at 8:36am (Last edited: 26 September 2011 8:49am), Community Member, 32 Posts

Hi everyone,

I've got a problem with importing images from the existing folders and wonder if someone can help me on this. Here are the steps, 1) I click on File & Images, then select a folder for example called Uploads, 2) I choose 'Add files to Uploads' button, it will ask me to upload from my computer or import from an existing folder. 3) When I try to import an image from an existing folder, the message - "SecurityID doesn't match, possible CSRF attack." comes up, and I can't go any further.

I've never experienced this before, and wonder if someone can point me to the right direction to solve the problem. I can copy some code here if you let me know which part, and I'm using SilverStripe 2.4.1

Thank you very much for your help.

regards
Sam

Attached Files
Avatar
IDOLYZ

26 September 2011 at 7:26pm Community Member, 40 Posts

I've received this when purchasing something before using the ecommerce module... it seems to relate to losing the session. Try logging back in and trying again.

Avatar
grumpypanda

27 September 2011 at 8:37am Community Member, 32 Posts

Hi Idolyz,

Thanks for your reply, I logged the back in again but still no luck. What do you mean by losing the session? Any other suggestions?

Thanks heaps.

Avatar
IDOLYZ

3 October 2011 at 7:18pm Community Member, 40 Posts

You lose the session from being inactive for a certain period of time or there are other ways too, but I don't think this is your reason...

Sorry I can't help out much more.

Avatar
pinkp

30 August 2012 at 2:48am Community Member, 168 Posts

I have exactly this problem any fixes?