Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Insert Image and Flash Object doesn't work in Chrome


Reply

4 Posts   880 Views

Avatar
MitraX

23 October 2011 at 9:21am (Last edited: 23 October 2011 9:22am), Community Member, 20 Posts

It seems that inserting image and flash object buttons doesn't work in Chrome browser. JavaScript console doesn't show any error or warning message so I am not sure what could be the cause. Inserting work fine in other browsers. I'm testing on SS v2.4.5, but the problem exists on SS demo site, too.

Has anybody experienced the same issue or maybe knows solution?

Avatar
PeterB

1 December 2011 at 1:17am Community Member, 18 Posts

I can confirm this issue. Latest Chrome, Silverstripe 2.4.6. If there was an error message, I'd know where to start!

Avatar
sergieboy

4 March 2012 at 1:22am Community Member, 33 Posts

Have the same problem. In Script debugger, no error found. Yet nothing on the screen.

Avatar
MitraX

10 May 2012 at 9:40pm Community Member, 20 Posts

It's work now on my side on the Windows machine with the latest versions of Chrome and Chromium (I'll check on the Ubuntu 12.04 and let you know).

The problem was that the button actually worked but the DIV for uploading image / adding link is displayed - on the left behind the Page Tree.