Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Backend Problem AdminPanel


Reply

6 Posts   511 Views

Avatar
aTTiLoL

5 March 2012 at 6:14am Community Member, 3 Posts

Hi Folks

I recently installed the current version.

However after the installation i'm not able to do anything in the Backend (Front-End works well)
e.g if i would like to add a Site, i have to refresh my Browser to complete the task.

See: Firebug-Screenshot attachment

I tried several Browsers:

Chrome
Firefox
IE 9

Attached Files
Avatar
novaweb

5 March 2012 at 9:10am Community Member, 115 Posts

Hey,

Can you please let me know if this is on your local development machine, or on a server.

If it's on a local, are you using WAMP, MAMP or something else.

If it's on a server, is this a virtual server or normal server?

Cheers,
Josh

Avatar
aTTiLoL

5 March 2012 at 9:34am Community Member, 3 Posts

I'm using Server

Avatar
novaweb

5 March 2012 at 9:50am Community Member, 115 Posts

Is it virtual or hardware?

In the past I have experienced problems with the CMS Javascript on Virtual Servers timing out if there is not enough dedicated memory. Also what is your php memory limit in php.ini?

Avatar
aTTiLoL

6 March 2012 at 11:48pm Community Member, 3 Posts

Hi Novaweb

Actually i'm using PHP-Memory of 128, i also tried PHP-Memory of 196 but nothing happens...

I'm using a physical-Server.

It's also important to know, i don't have any problems with SS 2.4.1, i only get this error on SS 2.4.1 ++

Avatar
novaweb

7 March 2012 at 8:15am Community Member, 115 Posts

Hey,

Have you double checked you meet all of the server requirements? http://doc.silverstripe.org/sapphire/en/installation/server-requirements

Also try pushing php memory to 256.

Cheers,
Josh