Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Can't post anything in forum


Reply


4 Posts   503 Views

Avatar
Jihui_Choi

Community Member, 2 Posts

28 April 2012 at 2:20pm

Edited: 28/04/2012 2:21pm

I made a forum on my site. https://ko.libreoffice.org/forum/
But I can't post anything. See this.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/qOG_QvmdmvO1A0tD_no4HtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

And I attempted to make some categories as following this http://userhelp.silverstripe.org/for-website-content-editors/forums/
But I couldn't. see these.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/aHNYv-e1kserH9G7AdEsJtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/u35z0t3an5WBC4_Y60ahwtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

How can I do to use my forum?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

28 April 2012 at 6:28pm

Looking at your tree the forum is marked as yellow (as in staging) perhaps this is one issue. I would also disable 'Show in Categories' if you don't have any categories created.

Do you see (http://www.silverstripe.org/assets/Uploads/silverstripe-forum-error-2.jpg) when you try to add a new category? That looks like you then don't have permission to create new forums. Check your user has edit rights to the page.

Avatar
Jihui_Choi

Community Member, 2 Posts

30 April 2012 at 2:00am

> Looking at your tree the forum is marked as yellow (as in staging) perhaps this is one issue.
>
it was. thank you. I was really stupid.

BTW doesn't silverstripe provide a rich editor?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

30 April 2012 at 6:19pm

BTW doesn't silverstripe provide a rich editor?

Yes HTMLEditorField. At this time though the forum does not support it. See https://github.com/silverstripe/silverstripe-forum/issues/12