Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Server Error when accessing via https 2.4


Reply


3 Posts   364 Views

Avatar
pledgo

Community Member, 2 Posts

22 July 2012 at 2:22pm

Hi, I've just installed ssl certificates but I'm getting the following error when trying to access any page via https in dev or live mode:

Server error

Type 1 static. Sorry, there was a problem with handling your request.

The error page itself seems to be trying to access localhost:8888 for css and js files. Can anyone shed any light on why this might be happening and what a fix might be?

Cheers!

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

22 July 2012 at 4:35pm

If you're getting a 'Server Error' page then I doubt your site is in devmode. Check your error logs for the actual issue if you can't get dev mode up.

Your 500 error page is probably referring to localhost as you published your assets folder from your local machine. You'll need to republish the error page in the CMS (once you get access to it!)

Avatar
pledgo

Community Member, 2 Posts

22 July 2012 at 11:08pm

Site is in dev mode but I've go to the bottom of the problem. Server logs indicated wrong user ssl, few changes to httpd.conf and I'm all good now.