Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Nothing shown when I click Files and Images


Reply


6 Posts   395 Views

Avatar
Lemonie

Community Member, 70 Posts

14 September 2012 at 5:45am

I need to remove old images but when I click on the tab in the cms the right hand pane is completely empty? I have the assets folder in the right place I think?

Any ideas?

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1132 Posts

14 September 2012 at 11:41pm

Have you checked the rights on your assets folder?

Avatar
Lemonie

Community Member, 70 Posts

15 September 2012 at 2:38am

Hi

Have set permissions to 777 but made no difference?

Thanks for the reply.

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1132 Posts

15 September 2012 at 6:55am

Did you mean the right pane is empty as in the list doesn't show any files? Or the right pane is actually completely empty?

If it's the latter, then there might be an error lurking somewhere. Try reloading the cms, or maybe use firebug to check for errors...

Avatar
Lemonie

Community Member, 70 Posts

20 September 2012 at 6:39pm

Hi reloading doesn't help and yes the right pane is completely empty :(

I have used firebug on it but am not sure how to use this. What should I be looking for?

Thanks

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1132 Posts

20 September 2012 at 9:54pm

Basically what you're looking for is some kind of javascript or php error message. There are a couple of tracks you can follow

1. Put this in your mysite/_config.php, then reload the cms:

Director::set_environment_type("dev");

2. If you have access to your webservers error log, look for a php error there

3. Firebug may report a JavaScript error (you'd see that in the console section).

4. Sometimes a php error isn't displayed outright, but you might still find it in FireBugs 'Net' section: if you click the initial request GET admin/assets/ and check the 'answer' tab.

I hope something comes up!