Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Error Creating Articles and Blog Entries


Reply

3 Posts   367 Views

Avatar
johnp

3 October 2012 at 2:38am Community Member, 8 Posts

Hi Guys,

I am in the process of moving a site from my portfolio site onto anew ser4ver with its own domain address.
I am able to add in Article and Blog Holders, but wherever I create a blog entry or Article page I get a blank javascript pop-up and a read warning saying error loading page. Has anybody come across this problem and found the solution?

The code should be fine as its the same from the previous server. I am not sure how to get error reports so guidance on this would also be great

Thanks

John

Avatar
johnp

3 October 2012 at 2:44am (Last edited: 3 October 2012 3:31am), Community Member, 8 Posts

Just to add to this. The pages are created in the database, but Im unable to edit this in the CMS.

Have also noticed this error:

PHP Fatal error: Class 'Datefield' not found in ....

any ideas? This once again works fie on the other server

Avatar
johnp

3 October 2012 at 3:41am Community Member, 8 Posts

So the DateField seems to be the problem. Ive commented it out and I can now add Articles. Problem now is I actually want to keep the DateField as it orders the posts. Any Help?!