Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Keep getting logged out when navigating between pages.


Reply


3 Posts   468 Views

Avatar
dillobird

Community Member, 3 Posts

21 January 2013 at 9:51pm

First off, I'm using 2.4.X. I want to upgrade to 3.X, but other tasks are priority.

After I log in as admin or as one of the users in a group (both with permission to access several page), I'm redirected to the correct page. But once I try and click a link to another page (with the same permissions set) it redirects me to the login page with "/Security/login?BackURL=..." in the URL.

I've thought of a few things (none of which I can answer):

1) Does it have something to do with the structure of the pages?
2) Are login session not being saved correctly?
3) Are login session only for the one page you log in to go to and not others you also have permission to view?

I've tried:

1) Check the permissions on the /tmp folder that stores sessions and checking they're actually getting saved there in php.ini.
2) Double & triple checked the permission are correct on those pages.
3) Given the security group full admin access (not that it should matter since login in as admin has the same problem).
4) Clearing my cache (however the same problem effects users on other computers).

A side note: I had been getting some unusual errors while using the CMS too. This includes missing files that SilverStripe is looking for in different places to where they normally are. I've ended up keeping multiple copies of the editor.css file in different places to keep it working (when the file was missing, an error would occur saying "Please log in and try again" (or similar) and I was logged out. Not sure if these problems were linked though.

Any and all feedback would be much appreciated!

Avatar
dillobird

Community Member, 3 Posts

29 January 2013 at 10:58am

Anyone? Getting pretty desperate here now. It basically means I can't use it. Just need some tips on where to look if it could be my code?

Avatar
dillobird

Community Member, 3 Posts

29 January 2013 at 11:09am

OK. So after speaking to our web host about it (and them denying it) it actually turns out to be them. I've come back from a long weekend and the problem has magically fixed itself.