Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Requires flush?


Reply


2 Posts   305 Views

Avatar
Arbee

Community Member, 21 Posts

17 August 2013 at 2:14am

Hi all,

Has anyone encountered this problem at all? I have a new computer with Windows 8 and when I go into the CMS all the pages/folders on the left panel (working in 2.4.5) are spread out, like triple line spacing and often the cursor just keeps spinning, even though I can access a different page/folder. If I double load a the tab the cursor stops spinning. If I add ?flush=all to the page, it all goes back into place where it should be, but every time I go to another tab, I have to do this and if I come back to the same tab I have to add it again.

I have had the computer for about 3 weeks and it was not doing this to start with, just in the last week. It is not happening on my other two computers which are Windows 7 and XP and it doesn't seem to matter which browser is used. The site is live. What's going on? and how do I fix it?

Thanks for any help.

Avatar
DesignerX.com.au

Community Member, 107 Posts

29 August 2013 at 3:36am

Hi,
are you still having this problem ? please post the website URL & let us see if we get the same problem .