Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

$MetaKeywords not displaying anything


Reply


4 Posts   365 Views

Avatar
vxd

Community Member, 16 Posts

15 November 2013 at 12:08pm

Hi All,

ss 3.1

I have this <meta name="keywords" content="$MetaKeywords" /> in my header and is not displaying any data.

<meta name="description" content="$MetaDescription" />

works.

I do have data in the meta keywords field.

Avatar
OZROD

Community Member, 6 Posts

3 January 2014 at 2:53pm

Hi vxd,

In case you're still waiting for an answer. I've just come across the same issue, but got around it by typing the actual "html syntax" for "Tags" under "Metadata" and that works for me now. I did try $MetaKeywords without avail.

Rodrigo

Avatar
vxd

Community Member, 16 Posts

9 January 2014 at 2:18pm

Hi OZROD,

Thanks for the response. I never actually figured this one out.

but got around it by typing the actual "html syntax" for "Tags" under "Metadata"

Do you have an example of this. Not sure what you mean.

Avatar
thomas.paulson

Community Member, 83 Posts

31 January 2014 at 6:27pm

Hi

we can print meta tags, as below
   $ExtraMeta

also make sure to add below entry in 'custom metas tags' in meta section using admin side

<meta name="keywords" content="MetaKeywords" />