Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Cant accees CMS, get fatal error


Reply

3 Posts   1044 Views

Avatar
badjedi

23 January 2009 at 1:17pm Community Member, 25 Posts

Hi,

I cant access my CMS. I ge the Login page, but a fatal error after I log in.

I get:

Error

The website server has not been able to respond to your request.

I can view the site. I have tried db/build, but get this, ending in a error which i dont understand:

Building Database

Creating database tables
# Newsletter
# Newsletter_SentRecipient
# Newsletter_Recipient
# NewsletterType
# PageComment
# Order
# Order_Item
# OrderStatusLog
# Payment
# Product_Attribute
# GalleryPage_Extension
# Email_BounceRecord
# Email_BlackList
# PageView
# SiteTree
# Field SiteTree.ClassName: changed to enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','HomePage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree' (from enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree')
# Field SiteTree_Live.ClassName: changed to enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','HomePage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree' (from enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree')
# Field SiteTree_versions.ClassName: changed to enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','HomePage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree' (from enum('SiteTree','Page','GhostPage','UserDefinedForm','AccountPage','CheckoutPage','EcommerceTermsPage','Product','ProductGroup','GalleryPage','ErrorPage','RedirectorPage','VirtualPage','SubscribeForm','FileListingPage') character set utf8 collate utf8_general_ci default 'SiteTree')
# QueuedEmail
# File
# EditableCheckboxOption
# EditableDropdownOption
# EditableFormField
# EditableRadioOption
# SubmittedForm
# SubmittedFormField
# Group
# Member
# Member_UnsubscribeRecord
# Permission
# Widget
# WidgetArea
# ChequePayment
# DPSPayment
# PayPalPayment
# WorldpayPayment
# Order_Item_Attribute
# Page
# GhostPage
# UserDefinedForm
# AccountPage
# CheckoutPage
# EcommerceTermsPage
# Product
# ProductGroup
# GalleryPage
# HomePage

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/l/e/e/leegodaddy/html/sapphire/core/model/DatabaseAdmin.php:137) in /home/content/l/e/e/leegodaddy/html/sapphire/core/Debug.php on line 151
Error

The website server has not been able to respond to your request.

Please help!

Lee

Avatar
Fuzz10

23 January 2009 at 9:16pm Community Member, 787 Posts

What version are you running ? Is this a local machine or a live environment ?

Avatar
badjedi

24 January 2009 at 10:37am Community Member, 25 Posts

It is a live environment I am testing in. the address is www.leeblazek.com,

the silverstripe version is 2.2.2, it hosted on a godaddy.com account, installed by the hosting services panel.

It did work for a month just fine until now.

Thanks,

lee