Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

admin-page error can't enter CMS


Reply


4 Posts   1598 Views

Avatar
Black Lady Raven

Community Member, 6 Posts

7 February 2009 at 12:14am

Edited: 19/02/2009 5:30am

hey everyone
I got a problem ..
since like yesterday I can get in my cms it keeps getting stuck in loading img.

If already tried different browsers and ff's firebug said it is a JAVAScript failer:" hideLoading is not defined
<script type="text/javascript">Behaviour.addLoader(hideLoading)</script>"

I've looked it up in diffirent file's but i can't seem to fix it.

Can please anybody help?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NVM I already found the problem simple javascript error should have seen it sooner :p dowh :p

Avatar
tobych

Community Member, 97 Posts

19 February 2009 at 3:31pm

I'm confused. Do you still have a problem? I wouldn't want this forum message to sit here with no replies unnecessarily! It might look like noone cares.

Avatar
Black Lady Raven

Community Member, 6 Posts

19 February 2009 at 10:03pm

hey toych,

no i don't have the problem anymore i just, somehow, misplaced the whole JavaScript folder :p
I feld really stupid that i thought i needed help with such a silly thing.

but thank you anyways

sincerely
Lady Raven

Avatar
tobych

Community Member, 97 Posts

20 February 2009 at 6:09am

Happy to help. And don't worry: I've been programming for 30 years now and still make silly mistakes. We all do!