Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Can't create a new page


Reply


4 Posts   1081 Views

Avatar
PeeJay

Community Member, 8 Posts

13 May 2009 at 1:02pm

Hi,

I am a new user of CMS. I downloaded yesterday the recent build dated 12-May-2009 and installed.

I am able to view MySite pages and update them. However, when I try to add a new page (Page Type = 'Page'). CMS stops responding and ultimately, I have to forcefully terminate the Internet Explorar window. I have tried it several times but the same behaviour.

Any know problem?

Thanks,
PeeJay

Avatar
MartinPhone

Community Member, 57 Posts

13 May 2009 at 1:06pm

Might be worth trying a different browser (Firefox) first. IE isn't the most predictable of browsers esp. 6... What version of IE?

Do you get to press the "Go" button? Or not that far?

Avatar
PGiessler

Community Member, 47 Posts

14 May 2009 at 7:46pm

Hello PeeJay,

I think your Internet Explorer doesn't handle the Ajax Request in a correct way. An that results in a IE crash. What version did you use? It's popular that IE 6 doesn't support all Javascript codes. You have to try it in another browser like Mozilla Firefox.

Another problem can be the server. In which environemnt do you use SilverStripe? Linux-/Windows-Server or an local installation like Xampp. Furthermore it can be that the rights to write on the server aren't set. (you have to look in your configuration and set the rights with chmod).

Best regards

Pascal

Avatar
PeeJay

Community Member, 8 Posts

15 May 2009 at 4:03pm

Hi,

Thanks for the prompt responses.

I don't this problem when I use FireFox.

Thanks
PeeJay