Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

SVN requires authentication


Reply


7 Posts   1112 Views

Avatar
Matt Ash

Community Member, 10 Posts

14 July 2009 at 4:51pm

I have all of my modules set up as svn:externals. Up until an hour or two ago I would simply do an "svn up" to update all of my modules. Now I being asked to provide credentials to access the SVN server. Is this a change in the way silverstripe will be allowing access to SVN?

Avatar
anselmdk

Community Member, 18 Posts

14 July 2009 at 9:15pm

We're having the same problem.
All of a sudden svns stopped working.

Is there any particular reason?

Avatar
Mo

Community Member, 510 Posts

15 July 2009 at 3:41am

I am having this problem now, anyone know whats going on?

Avatar
anselmdk

Community Member, 18 Posts

15 July 2009 at 4:41am

It's 4 in the morning in NZ.
I'm hoping for the team to correct the error when they are back to work in a couple of hours.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

15 July 2009 at 9:09am

Are you using the /open/ path - http://svn.silverstripe.com/open/modules/* ?. That should be unprotected. Without the open part (http://svn.silverstripe.com/modules) links to our private repo and this is password protected.

Avatar
anselmdk

Community Member, 18 Posts

15 July 2009 at 8:07pm

Great.
It seems to be working again. Maybe it was just a temporary problem?
And yes, I always use the 'open' repository.

Avatar
Mo

Community Member, 510 Posts

16 July 2009 at 1:05am

It appears to be working for me now too. I was also accessing /open/. Very strange.

Mo