Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Fatal error on two production sites!


Reply


4 Posts   2136 Views

Avatar
raamklaza

Community Member, 182 Posts

7 October 2009 at 9:30am

I have fatal error on two production sites.

Site one:
Fatal error: Call to undefined method HttpResponse::isFinished() in /home/w1436526/domains/zeeppompje.nl/public_html/sapphire/core/control/Controller.php on line 130

Site two:
Fatal error: Call to undefined method HttpRequest::addHeader() in /home/w0576642/domains/roufaida.nl/public_html/sapphire/core/control/Director.php on line 115

I also have problems installing a new installation. This installation is located on the same host as the mentioned sites above.
Check that certain classes haven't been defined by PHP plugins   Your version of PHP has defined some classes that conflict with SilverStripe's. The following classes are at fault: HTTPResponse

Please some one help me out, both sites worked fine yesterday.....

Avatar
Dave L

Community Member, 60 Posts

7 October 2009 at 9:06pm

Edited: 07/10/2009 9:06pm

Saw no response to this so thought I'd share some links that might (or might not) some light on what's happening. Let us know if you've solved the issue :)

http://open.silverstripe.com/ticket/2827
http://www.silverstripe.org/archive/show/175711
http://www.silverstripe.org/archive/show/169752?showPost=174382&start=0
http://groups.google.com/group/silverstripe-dev/browse_thread/thread/78a486de2e73bf92?hl=en

Avatar
raamklaza

Community Member, 182 Posts

28 November 2009 at 6:50am

DaveL

Thnx for your comment.

I found it this in the Silverstripe forum and it worked like a charme for me, for both my websites.

http://silverstripe.org/installing-silverstripe/show/255177?start=0#post255921

I don't really get the reason though, it seems like the hosting added a new php class?

Avatar
Dave L

Community Member, 60 Posts

28 November 2009 at 11:52am

the SS class conflicts with the php extension http I think. This has been fixed in 2.4.0 alpha by renaming it