Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Saving a URL in the CMS


Reply


3 Posts   776 Views

Avatar
Terry Apodaca

Community Member, 109 Posts

3 November 2009 at 11:36am

How come i can't get any form fields in the backend (cms) to save a URL? Is there code in the CMS that is stopping this for some reason?

I made a custom template for a client, they want to play both video and audio, but they have both hosted some place else. I was just simply going to allow them to add the URL to a field in the cms, and then use the custom template to place the url in the < a href="$vidURL" and so on...but I can't save either version of this:

http://www.vimeo.com/82828282

www.vimeo.com/82828282

Every time it even says the field was saved fine...when you refresh it comes back blank.

Avatar
Mo

Community Member, 514 Posts

3 November 2009 at 12:00pm

Sounds like there may be an error in how something is written. I have done this loads of times, without issue. Can you post your Model class (the one that extends page or sitetree) so we can have a gander?

Cheers,

Mo

Avatar
Terry Apodaca

Community Member, 109 Posts

4 November 2009 at 6:45am

You were right...i had a misspelled variable in my php!!!.