Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

jquery problems


Reply


5 Posts   1251 Views

Avatar
danzzz

Community Member, 175 Posts

11 November 2009 at 10:32am

hi,

we're using silverstripe version 2.3.3. the included jquery version = 1.26. we updated to 1.32 because we want
the use the "live" function of jquery.

after jquery update we have some problems ... here a szenario:

I click on the "Home" Page in the site tree to edit it
firebug returns:

[Exception... "'Syntax error, unrecognized expression: [@rel="stylesheet"]' when calling method: [nsIDOMEventListener::handleEvent]" nsresult: "0x8057001e (NS_ERROR_XPC_JS_THREW_STRING)" location: "<unknown>" data: no]

if I click again the page to edit "Home" loads correctly.

what could the problem here? does anybody successfully updated jquery?

please also see the attached screenshot

thx

daniel

Attached Files
Avatar
NtM

Community Member, 39 Posts

11 November 2009 at 10:53am

Edited: 11/11/2009 1:07pm

Hi, i'm not sure, but check what scripts your page uses. If it uses prototype.js, jquery will not work. I have the same problem.

Avatar
Greg1

Community Member, 28 Posts

11 November 2009 at 2:14pm

Edited: 11/11/2009 3:35pm

I am also using a different version on jQuery on my site (1.3.2). I'm only using it in my themes and not the admin area of the CMS so it works fine.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

11 November 2009 at 10:54pm

The [@attr] syntax has been removed from jquery 1.3. See other release notes - http://docs.jquery.com/Release:jQuery_1.3. You have to use the standard rel="" rather then @rel.

Avatar
danzzz

Community Member, 175 Posts

13 November 2009 at 10:51pm

hi willr,

thank you that worked, no more JS error now, everythink works OK now what is standard functionaly in CMS.

I also work with ModelAdmin to manage some simple models, please look at the attached screenshot, I fI click
on "Suche" (Search) I get back 200 OK, but the result dont displays. If I click a second time then the result comes.

Any Idea?

Daniel

Attached Files