Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Error: Undefined Variable "base"


Reply


3 Posts   1136 Views

Avatar
lise

Community Member, 47 Posts

25 November 2009 at 10:55am

I have a SilverStripe 2.3.3 installation on a shared server.
It runs fine with the default "mysite" project and templates.

But with our customized templates (which work fine on a standalone machine) , I get a

"Undefined Variable: base" error

with the last trace messages:

include(/vservers/lise/htdocs/SilverStripe/silverstripe-cache/.cache.vservers.lise.htdocs.SilverStripe.themes.liseSite.templates.Page.ss)
Line 354 of SSViewer.php

# SSViewer->process(Object id #27)
Line 175 of Controller.php

# Controller->handleAction(Object id #10)
Line 129 of RequestHandler.php

Do you know where/how this $base variable is set?

Any help/pointer would be highly appreciated.
Thanks,
Lise

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

25 November 2009 at 11:52am

Is it complaining about something in your template? Whats in that Page.ss file?

Avatar
lise

Community Member, 47 Posts

26 November 2009 at 8:18am

Sorry for the confusion. I thought (wrongly) that the variable was in SSViewer.php . It was a problem in our template. My apologies