Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Fresh install SS 2.3.7 "XML Parsing Error"


Reply


5 Posts   1433 Views

Avatar
pinkp

Community Member, 168 Posts

14 April 2010 at 7:25pm

I got this error after installing 2.3.7 using MAMP.

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </div>.
Location: http://localhost:8888/mysite/home/successfullyinstalled?flush=1
Line Number 70, Column 17://]]></script></body>
----------------^

Going to http://localhost:8888/mysite the rest seems to be fine?

Avatar
Double-A-Ron

Community Member, 604 Posts

14 April 2010 at 9:08pm

Is this a totally clean install? No modules or custom page types/themes? Looking at that Location, it really doesn't look like it would matter anyway unless you added a custom theme before hand (or overwrote blackcandy).

Avatar
pinkp

Community Member, 168 Posts

14 April 2010 at 10:17pm

Yes totally clean install, tried again same error. I will download another one from SS site and try again. I am choosing the blank install.
thanks

Avatar
pinkp

Community Member, 168 Posts

14 April 2010 at 10:21pm

Downloaded a new version just now, still the same error.

Avatar
Angelika

Community Member, 6 Posts

22 April 2010 at 10:40am

Edited: 22/04/2010 10:41am

Hiya!

I just did a clean install too using a newly created db and I got the same error:

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </div>.
Location: http://www.sitename.com//home/successfullyinstalled?flush=1
Line Number 70, Column 17:

The problem is that it looks like the homepage CSS is corrupt as it loads only part of the page (see screenshot below).

Any idea why this is happening? Do I need to replace the CSS files?

Attached Files