Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

New to this - Apache installation - local host shows ? beside silverstripe


Reply

5 Posts   986 Views

Avatar
webstudent

21 May 2010 at 10:08pm Community Member, 3 Posts

I am new to this and having trouble getting Silverstipe installed on my home computer. My windows version is XP and will not allow installation of the recommended windows platform so I followed the intructions intalling it Apache method. All seemed to go ok but when I go to https://localhost/silverstripe it shows the silverstipe file but has a "?" beside it. Then when I click on it trying to install it, it shows what looks like the code rather than the installation screen. Has anyone any easy to follow advice from here? I'd really appreciate it. Thanks!

Avatar
Sean

23 May 2010 at 9:12pm Forum Moderator, 921 Posts

Could you put a screenshot here of your problem?

Avatar
webstudent

24 May 2010 at 6:07am Community Member, 3 Posts

Thanks for the response. I have attached a screenshot of the local host page that I am getting. I'm not sure if thats what you meant but anything is worth a shot at this stage as I'm nearly giving up.

Attached Files
Avatar
Sean

26 May 2010 at 8:17pm Forum Moderator, 921 Posts

I sort of meant an actual picture of where the problem is? It looks like you attached an htm file, but there's nothing I can see on there.

Sean

Avatar
webstudent

31 May 2010 at 8:49am Community Member, 3 Posts

Thanks. I managed to get it installed - I hadn't extracted the files correctly initially.