Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Connection Reset on login screen


Reply


739 Views

Avatar
shizny

Community Member, 1 Post

14 January 2012 at 6:42pm

Edited: 14/01/2012 6:50pm

Hello,

I'm trying to get SS going on my MAMP setup (2.0) . I keep getting a "Connection Reset" error when I try to go to the index page of my SS site in Firefox. In Chrome I get a "No Data" message. If I go into my _confg.php file in /main of my SS project and remove my testing url from the db switch statement (that connects to the appropriate db for me) I can get the login page to show me the error message No DB selected for hostname. So, I can't tell if my problem is from MAMP or from silverstripe. Has anybody else run into an error like this? Also, in the apache error logs I'm getting stuff like this.

[Fri Jan 13 23:18:53 2012] [notice] child pid 13081 exit signal Abort trap (6)
httpd(13082) malloc: *** error for object 0x10b4c2630: pointer being freed was not allocated
*** set a breakpoint in malloc_error_break to debug
[Fri Jan 13 23:25:40 2012] [notice] child pid 13082 exit signal Abort trap (6)

my conf/apache/http.conf file has the following virtual host info in it

NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
ServerName test.mvretail.josh
ServerAlias test.mvretail.josh
DocumentRoot "/Applications/MAMP/htdocs/test.mvretail.com"
<Directory "/Applications/MAMP/htdocs/test.mvretail.com/">
Options All Indexes
</Directory>
</VirtualHost>

my host file looks like this

##
# Host Database
#
# localhost is used to configure the loopback interface
# when the system is booting. Do not change this entry.
##
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 test.mvretail.josh
255.255.255.255 broadcasthost
::1 localhost
fe80::1%lo0 localhost