Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Got it working locallly but cannot get it working on my server


Reply


2 Posts   421 Views

Avatar
mickk

Community Member, 5 Posts

29 May 2013 at 9:26am

I have it setup fine locally but cannot get it working on my server. I get a 500 internal server error on all pages. log file below.

#Software: Microsoft Internet Information Services 7.5
#Version: 1.0
#Date: 2013-05-28 21:19:32
#Fields: date time s-sitename s-computername s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs-version cs(User-Agent) cs(Cookie) cs(Referer) cs-host sc-status sc-substatus sc-win32-status sc-bytes cs-bytes time-taken
2013-05-28 21:19:32 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET / - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 300 296
2013-05-28 21:19:33 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET / - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 326 46
2013-05-28 21:19:33 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET / - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 326 31
2013-05-28 21:19:41 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /index.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 309 31
2013-05-28 21:19:42 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /index.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 335 46
2013-05-28 21:20:26 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /test/ - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 305 62
2013-05-28 21:21:05 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /test.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 308 31
2013-05-28 21:21:07 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /test.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 334 31
2013-05-28 21:21:08 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /test.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 334 31
2013-05-28 21:21:10 W3SVC15 WIN-L8U5P1S0OEE 76.74.186.212 GET /test.php - 80 - 64.141.99.61 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Macintosh;+Intel+Mac+OS+X+10.8;+rv:22.0)+Gecko/20100101+Firefox/22.0 - - byblosbakery1.com 500 0 1610 1410 334 31

Any ideas?

Avatar
Bambii7

Community Member, 254 Posts

29 May 2013 at 3:14pm

Hi Mickk,
that looks like an access log rather than an error log. Hard to say what the issue is, I've never run SS on an IIS server which will be quite different to your local Mac OSX 10.8 set up. You've confirmed the right PHP version is installed?