Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Initial CMS login?


Reply


3 Posts   432 Views

Avatar
Mando

Community Member, 1 Post

15 January 2014 at 10:21am

I had a trouble-free Windows Platform Installer installation, choosing SQL Server Express and IIS on a Windows 2012 server. But I did not see (or did not notice) the step to set up the initial credentials for the CMS. I saved the database connection information as suggested, but those credentials aren't valid for connecting to the CMS (and do not work, I tried).

Is there a default login and password?

Avatar
martimiz

Forum Moderator, 1105 Posts

15 January 2014 at 10:50pm

I don't use a Windows installer, so I don't know how it is different from a normal installation, where you would add these credentials on the same install screen where all other details are entered.

But fortunately you can always set a default admin by addeing this to your /mysite/_config.php file (replace with your own password):

Security::setDefaultAdmin('admin','pass');

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1799 Posts

15 January 2014 at 10:50pm

Hi Mando,

These are the last items entered on the single page when installing. However you can recover entry to the site easily...

...covered http://www.silverstripe.org/general-questions/show/5304