Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

admin-page error "hideLoading is not defined"


Reply

2 Posts   1691 Views

Avatar
torran

31 December 2008 at 10:26am Community Member, 1 Post

Hello!

After installing SS under MAMP and playing a bit around I wanted to install it to my webspace (provider: macbay.de).

Installation worked fine but I can't access the admin-page. I always get stuck at the "Loading..." text (happens in IE,Firefox, Safari)
Firebug shows one javascript-error "hideLoading is not defined".

The three test-pages (home, about, contact) seem to work fine.

I tried version 2.2.3 and 2.3rc, both show the same problem.

My .htaccess-file looks like this:

AddHandler x-httpd-php5 .php

### SILVERSTRIPE START ###
<IfModule mod_dir.c>
DirectorySlash Off
</IfModule>

RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(\.gif)|(\.jpg)|(\.png)|(\.css)|(\.js)|(\.php)$

RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule .* sapphire/main.php?url=%1&%{QUERY_STRING} [L]
### SILVERSTRIPE END ###

Any ideas?

thx
torran

Avatar
Black Lady Raven

19 February 2009 at 1:56am (Last edited: 19 February 2009 1:58am), Community Member, 6 Posts

hi Torran,

[ please do not make fun of my spelling had a long hard day and it's beginning to get harder *sigh* ]

Try to look where your JavaScript folder is stationed... i had the same problem. my folder suddenly appeared in '.root./cms/lang' but it was suppose to be in '.root./cms'. That's why it could not find it and wasn't defined.

a quick tip : back-up next time :P 'i now do it every time i change something'
That way you can find sooner if something is in the wrong place.

Sincerly
Lady Raven