Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Cannot access CMS silverstripe


Reply

4 Posts   1695 Views

Avatar
KV

23 April 2009 at 11:24pm Community Member, 5 Posts

Hi i successfully loaded Silverstripe and a number of failed attemps..so got really excited..once loaded i clicked on CMS and it asked for email and password. BUT during istallation i don't rember putting one in...but tried my usual ones...no luck....please can someone help....please

Avatar
Sigurd

24 April 2009 at 8:49am Forum Moderator, 628 Posts

You could just reinstall over top, taking note of the password you entered.

Avatar
KV

24 April 2009 at 8:32pm Community Member, 5 Posts

Hi re-installed silverstripe, and it loaded successfully. BUT during installation i was not asked to enter any email adresses. It only asked me to enter usernames and password.

So i dont know what to do....its really frustrating...please help

Avatar
KV

24 April 2009 at 8:38pm Community Member, 5 Posts

Managed to sort out the prioblem. Its a bit confusing as its asks to enter email and password.

BUT it should ask you to enter the admin username and password...so voila...i input that to try it and it worked

I think it would be more helpful if it stated "enter admin username and password" instead of "email and password"..big difference between an email and username.....

Wow...it works