Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Installing SilverStripe /

Getting SilverStripe up and running on your computer and on your web server.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

$ sign in the root password for the mysql backend


Reply


5 Posts   1312 Views

Avatar
mpg

Community Member, 3 Posts

30 October 2009 at 8:22am

Hi,
I noticed that using $ sign in the root password breaks install script.
I see this problem has been reported 2 years ago but looks like it has not been fixed.
Where can I open the bug ?
thanks,
Max

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

30 October 2009 at 6:22pm

Where can I open the bug ?

open.silverstripe.org is the bug tracker. If you see the issue has been reported did the ticket get closed or has it just not been actioned?

Avatar
mpg

Community Member, 3 Posts

4 November 2009 at 8:35am

I am referring to this post:
http://ssorg.bigbird.silverstripe.com/archive/show/6135#post6135
it seems that issue was half-fixed.
The problem is in the generated mysite/_config.php.
It still uses double quotes for th password.
--Max

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

4 November 2009 at 1:14pm

Ah yes good point!. You are using 2.3.3 I presume?. Make a ticket on open.silverstripe.org and someone will look into it! I guess the installer just needs to be tweaked.

Avatar
mpg

Community Member, 3 Posts

5 November 2009 at 4:21am

thanks, done. Ticket #4676