Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Releases and Announcements /

Latest news about the SilverStripe software.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, assertchris, Willr, Ingo, swaiba

New forums on SilverStripe.org


Go to End
Reply


26 Posts   9935 Views

Avatar
Sean

Forum Moderator, 922 Posts

18 December 2008 at 4:51pm

OscarGodson: Thanks for the feedback. We've been tweaking the styling for the forums. Noted the logo as well. Thanks!

Sean

Avatar
jimmy.kl

Community Member, 1 Post

18 December 2008 at 11:56pm

Edited: 18/12/2008 11:58pm

OscarGodson & Sean: The hover for both silverstripe.com and silverstripe.org's logos are now be pixel perfect and flicker free :-)

Avatar
Nivanka

Community Member, 400 Posts

19 December 2008 at 12:11am

Nice one, The design is great, the font sizes and the line heights are perfect!

The forums are more easy to use now.

Nice work!

Avatar
pjssms

Community Member, 49 Posts

19 December 2008 at 12:19am

Nice work.

Is possible to have a quick reply in the bottom like in vbulletin foruns ?. In long posts we have to navigate to the top to make the reply and for quicker answer it will be better to have the field already open.

Thank you,

Paulo Santos

Avatar
Hamish

Community Member, 712 Posts

19 December 2008 at 9:02am

Sounds like a worthwhile feature, ticket created: 3273

Avatar
fordy

Community Member, 46 Posts

19 December 2008 at 10:44am

This all look great!!!

I love the new look and progress with SS. I think this new website will help the OS community grow even further.

Avatar
OscarGodson

Community Member, 9 Posts

23 January 2009 at 2:24pm

Edited: 23/01/2009 2:26pm

Just noticed something strange, when you hover "Log Out" and then move your mouse Showcase lights up and goes away? Using FF3 and I noticed that SS does this also in the Admin WYSIWYG editor when you hover a WYSIWYG button it lights up a nav link. Why does that happen? Strange...

[edit] Also if you hover any of the Software, Extensions, or Help nav buttons and move your mouse it sets the log as a hover state quickly then blurs it.

Avatar
Double-A-Ron

Community Member, 605 Posts

23 January 2009 at 2:55pm

I don't get any of those issues on FF3 and XP SP3