Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions

Template breaks in child pages


Reply

4 Posts   437 Views

Avatar
jandayanan

3 October 2013 at 3:29am Community Member, 2 Posts

Good day!

I'm currently experiencing a problem out of nowhere. The child pages of my site are broken and doesn't generate the required css/js files in the head tag. But on the parent or base classes, the problems are not present. Also tried flush=1 and flush=all to almost every page I could. The page displays as if it only detects a single .ss file.

Hope you can help me with this.

Cheers!

Attached Files
Avatar
Willr

4 October 2013 at 7:56pm Forum Moderator, 5511 Posts

Strange? Could you try resaving the page in the CMS as a basic page and checking the template. What template does it use on the sub page?

Avatar
Willr

4 October 2013 at 7:56pm Forum Moderator, 5511 Posts

Strange? Could you try resaving the page in the CMS as a basic page and checking the template. What template does it use on the sub page?

Avatar
Webdoc

6 October 2013 at 11:33pm Community Member, 332 Posts

If Im not wrong it is so because your templates are in diffrent encoding one is utf-8 other is ansi or something like this use notepad++ to encode them to same.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arvixe Web Hosting / SilverStripe Community Liaison | Looking for quality [url=http://www.arvixe.com/preloaded_silverstripe_hosting/]SilverStripe Web Hosting[/url]? Look no further than [url=http://www.arvixe.com/]Arvixe Web Hosting[/url]!