Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions /

template-components


Reply


5 Posts   2593 Views

Avatar
tgwpqd

Community Member, 7 Posts

17 December 2008 at 5:41pm

hi,

i have created template.ss and template-Edit.ss to get the components under the CMS.

i had used html edit to creat the story, and the page shows some � � � � � � � which are not in my codes.

i have no idea how to fix that, i need some help.

thanks

Avatar
Nivanka

Community Member, 400 Posts

18 December 2008 at 10:01pm

Edited: 18/12/2008 10:04pm

Seems like the characters are not escaped.

Does it replace any characters on the page?

for an example you have to use & for the ampersand

Avatar
janulka

Community Member, 80 Posts

18 December 2008 at 11:08pm

hello,

ye, it looks like it is replacing characters

in mysite/_config.php:

ContentNegotiator::set_encoding('utf-8');

and in templates (Page.ss):

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

at least this worked for me and norwegian æ å ø symbols

Avatar
Beck

Community Member, 23 Posts

12 July 2009 at 10:33pm

I have also this problem i created template in russian but all russian text in template, i can't see. i used both way encoding in
1. _config.php ContentNegotiator::set_encoding('windows-1251');
2. <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" /> in page.ss

but it doesn't work help me please.

Avatar
Beck

Community Member, 23 Posts

12 July 2009 at 10:49pm

even i tried in html code but unfortunally doesn't work

HTML CODES:
http://webdesign.about.com/od/localization/l/blhtmlcodes-ru.htm