Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions /

on screen message from nowhere


Reply


3 Posts   970 Views

Avatar
DB_steve

Community Member, 7 Posts

14 January 2009 at 8:14am

Am working on tutorial 2 and have completed the News additions. They are working well.
However, now and only in the news pages, at the bottom of the screen i now see

SilverStripe first searches for a template in the tutorial/templates folder. Since there is no HomePage

Where does this come from and how do I eliminate it?

Please?

Thanks
db_steve

Avatar
DB_steve

Community Member, 7 Posts

14 January 2009 at 8:24am

Hello All,
Never mind, found it. It was a line at the end of the page.ss file that was added in when I copied
the code from the webpage tutorial. Geezzz...

Now for another. Have just noticed that when I click on News tab, news is all ok, but when
I click on Home from the news page, the home page does not display unless I refresh the home page. Kind of strange
since I can click on any of the other tabs and they come up right away.

Any thoughts on this?

Thanks again
db_steve

Avatar
Carbon Crayon

Community Member, 598 Posts

14 January 2009 at 10:22pm

Hi Steve

Have you tired clearing your browser cache? In firefox go to tools->clearPrivateData and check 'cache'

also make sure you do a ?flush=1 on the end of the news page URL.

Might be something else, but these are the first port of call :)