Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions

Cant Change the footer in Itheme


Reply

3 Posts   2579 Views

Avatar
leonquiroga

30 January 2009 at 7:09am Community Member, 3 Posts

Hi.

I love SS, but I´m having a trouble. With ITHEME (beutiful in fact)

I couldn`t change the footer until y do. But realy i don`t know what file is really what the SS put on html.

The original was:

<p><a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">Theme</a> &amp; <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a> by <a href="http://www.ndesign-studio.com">N.Design Studio</a> - Adapted by <a href="http://www.creativemaze.com">Jo&atilde;o Paulo</a> to the

<a href="http://www.silverstripe.com" title="This site runs on the SilverStripe CMS">SilverStripe Open Source CMS</a></p>

And after change it (I don´t remember what file I changed, because I did I not post this.

So the fact is I had channge all this:

because the home (quasarlink.com) seems this:
Error de lectura XML: etiqueta sin pareja. Se esperaba: </p>
Ubicación: http://quasarlink.com/
Número de línea 151, columna 29:      <p>&copy; Copyright 2009</a> por <a href="http://www.leonquiroga.com.ar">Le&oacute;n Quiroga Linck</a></p>
------------------------------------------^

This is the actual code:

<p>&copy; Copyright 2009</a> por <a href="http://www.leonquiroga.com.ar">Le&oacute;n Quiroga Linck</a></p>

But I don´t know were is it.

I correct the code, I had change the file but it don`t work. I changes all this files, to the new one:

quasarlink/themes/itheme/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/itheme_blog/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/itheme_ecommerce/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/itheme_gallery/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/itheme_forum/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/itheme_maps/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/blackcandy/templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes//templates/include/Footer.ss
quasarlink/themes/tutorial/templates/include/Footer.ss
and so on...I had changed all I found...but nothigs happend.

If you see on this quasarlink.com/clientes/ what is a gallery page it runs OK.

Thanks in advance.

Avatar
Hamish

30 January 2009 at 8:45am Community Member, 712 Posts

You've got invalid xml:

<p>&copy; Copyright 2009</a> por <a href="http://www.leonquiroga.com.ar">Le&oacute;n Quiroga Linck</a></p>

see the </a> after 2009? It has no open tag. Remove it and see if that works.

Avatar
leonquiroga

30 January 2009 at 8:50am Community Member, 3 Posts

Hi Hamish.

Thanks for reply.

Yes, I know that's the problem, but I had change it, but the change doesn't impact.

Because, Probably a don't change the correct file.

So please tell me what file is the correct.

Thanks a lot.

L.