Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions /

Template problems!


Reply


3 Posts   1114 Views

Avatar
Thyestean

Community Member, 2 Posts

18 March 2009 at 11:51pm

hey,

I first tried to make my own template but on import it broke really badly so I decided to edit an existing template, just to mess around and see what happens..

2 questions...

1) For the life of me I can't insert a logo and change the "Your site name" to my test sites name!! :D

2) Has anyone tried to implement Lightbox 2 into this cms, and have you gotten into work? I have tried but failed horribly.....

Avatar
Ben Gribaudo

Community Member, 181 Posts

19 March 2009 at 2:15am

Re #1 -- Did you use ?flush=1 ( i.e. http://yoursite/?flush=1) to clear the cache? SS caches template files. Simply editing a template doesn't automatically refresh the cache.

Avatar
Howard

Community Member, 215 Posts

19 March 2009 at 2:22pm

1) As Thyestean said, if you are editing the template files you need to flush the cache. If you're just starting out with silverstripe it is worth going through the tutorials [url]http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=tutorial:1-building-a-basic-site[/url]

2) I have implemented lightbox effects without problems but if you are looking for a gallery module which is a lot simpler than building it yourself then have a look through this forum thread which has the latest work on the new Gallery module [url]http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/250910[/url]