Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Template Questions /

How to avoid / in ankers


Reply


4 Posts   862 Views

Avatar
Andre

Community Member, 126 Posts

12 August 2009 at 4:55am

Hi,

short, I want to use jquer idTabs, but have a Problem with the anker-tags.

idTags needs the following Syntax to work

<ul class="idTabs">
<li><a href="#jqtabs4-1" class="linked">1</a></li>
<li><a href="#jqtabs4-2" class="linked">2</a></li>
</ul>

So i wrote the following Template

<ul class="idTabs">
<% control Object %>
<li><a href="#jqtabs2-{$Pos}" class="linked">{$Pos}</a></li>
<% end_control %>
</ul>

The damn thing always generates the following for me:

<ul class="idTabs">
<li><a href="/#jqtabs4-1" class="linked">1</a></li>
<li><a href="/#jqtabs4-2" class="linked">2</a></li>
</ul>


or

<ul class="idTabs">
<li><a href="/?flush=1#jqtabs4-1" class="linked">1</a></li>
<li><a href="/?flush=1#jqtabs4-2" class="linked">2</a></li>
</ul>


when i flush

so how do i prevent adding the leading slashes?

Avatar
banal

Community Member, 901 Posts

12 August 2009 at 7:19am

Hi Andre

That's really strange. I'm just working on a site where I make use of the jQuery Tabs and I used a template much like yours

<div id="TabContent">
   <ul>
      <% control Tabs %>
      <li><a href="#content$ID">$TabTitle</a></li>
      <% end_control %>
   </ul>
   <% control Tabs %>
   <div id="content$ID">$TabContent</div>
   <% end_control %>
</div>

I get the leading slashes too (actually the whole path), but it works nevertheless. It should work with the slashes anyway... why do they pose a problem for you?

Avatar
Andre

Community Member, 126 Posts

12 August 2009 at 9:26pm

I dont need them to go away if it works nevertheless, but it doesn't so I thought maybe the slashes are the Problem.

Avatar
Andre

Community Member, 126 Posts

12 August 2009 at 9:33pm

damn, it's working now, I found the Problem. I was using <div class="jqtab"> instead of <div id="jqtab">.