Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Themes /

Discuss SilverStripe Themes.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Decayed Theme with the forum module


Reply


739 Views

Avatar
Pizentios

Community Member, 2 Posts

2 December 2009 at 10:53am

Hi there,

I have been trying to used the decayed theme, however it totally breaks the forum module....which is something that i would like to use. When i try to post or view a thread it asks me to login (even though i am already logged in). It doesn't matter what user i try to log in as (admin or otherwise) and i have checked the security permissions for the forum page. Currently the forum module works just fine with the blackcandy theme, but not the decayed theme, even though the decayed theme has styling for the forum module.

I have seen a few other users having issues that sound like what i am experiencing, however none of the threads have any solutions. Here's a few examples of the threads i am talking about:

http://silverstripe.org/archive/show/241308#post241308
http://silverstripe.org/archive/show/229415#post229415
http://silverstripe.org/forum-module-forum/show/273899#post273899

http://silverstripe.org/forum-module-forum/show/257053#post257053

the last thread i linked to, the OP says he's solved the issue, however he/she didn't post the solution. i was wondering if anybody had an idea of what is going on with the decayed theme? Is it just outdated and no longer maintained? Or is a new release comming soon that will fix the issue? Is there a way of telling which themes are current and updated for the latest stable build of SilverStripe before downloading them (rather then trying them all).

Looking forward to some information.

Thanks.