Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Themes /

Discuss SilverStripe Themes.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

RC3: None of these templates can be found:,

Go to End

9 Posts   6016 Views


Community Member, 1 Post

7 February 2009 at 10:21pm

I just downloaded and am trying to setup my theme into 2.3.0 RC3. However, I get this error for any themes other than blackcandy and tutorial.

None of these templates can be found:,

It's weird too as I can rename tutorial to a different name it won't work either. What could possibly be going wrong?


Community Member, 244 Posts

7 February 2009 at 11:08pm

Try adding ?flush to your URL - this makes SilverStripe regenerate the themes cache.


Community Member, 2 Posts

11 February 2009 at 9:31am


I have the same problem... I installed a few new themes and they doesnt work. Only the blackcandy theme works all other themes doesnt work. I tried to change the permissions of the themes folders like the folder blackcandy and also to add ?flush at my URL, but it doesnt works anyway.

Hope someone can help me?


Community Member, 2 Posts

11 February 2009 at 10:18pm

ok, i found the problem: I've renamed all my theme folders and I found that the theme folders with an "_" in the name doesn't work. When I renamed the folder and tried it again it works.


Community Member, 1 Post

19 February 2009 at 1:39am

i have this problem too..i've tried lots of different themes (even ones without a '_' in them like the previous post said?) and none of them are just comes up with the 'fatal error' etc.
i don't know what i'm doing wrong! because i'm doing everything that it says to!


Community Member, 163 Posts

30 May 2009 at 8:55pm

+1 for flushing the cache. :o)


Community Member, 19 Posts

11 September 2009 at 6:01am

Hi there,

i had the same problem, for me removing the '_' in my template name works!



Community Member, 6 Posts

29 January 2014 at 2:38am

I too stumbled upon this topic when encountering this error.

Big phat -1 for cache that doesn't invalidate when it needs to! I fricking hate caches in development mode.

Go to Top