Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Upgrading SilverStripe

Ask questions about upgrading SilverStripe to the latest version.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

2.3 admin tool doesn't load pages


Reply

4 Posts   1212 Views

Avatar
Mans

6 March 2009 at 10:51pm Community Member, 21 Posts

Hello,

I just upgraded to version 2.3, and everything seems to have worked smoothly, except for one thing: when I log in to the admin tool and click a page link in the list to the left, the icon "load animation" starts but nothing else happens (this goes on indefinitely). Oddest of all, if I log out and then log in again, the page that I tried to access before is shown right away.

I upgraded from 2.2.3 by deleting the folders auth_openid, cms, jsparty, and sapphire and replacing them with new versions (except auth_openid, which apparently isn't included in 2.3).

Any ideas?
MÃ¥ns

Avatar
Mans

10 March 2009 at 1:07am Community Member, 21 Posts

Anyone?

Avatar
Mans

10 March 2009 at 11:43pm (Last edited: 10 March 2009 11:48pm), Community Member, 21 Posts

Now I've done what I should have done to begin with: checked the JavaScript error messages. When the link is clicked, I get the error "jQuery.requireCss is not a function". Does that mean a jQuery js file is missing?? The jQuery files I can find belong to either the FileManager module, or my own theme. They are all present and accounted for.

/MÃ¥ns

Avatar
Mans

12 March 2009 at 6:35am Community Member, 21 Posts

I solved this. It was the FileManager module that needed upgrading.

Cheers!
MÃ¥ns