Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Upgrading SilverStripe /

Ask questions about upgrading SilverStripe to the latest version.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Admin not working after upgrade to 2.3.2beta


Reply


2 Posts   1467 Views

Avatar
qlex

Community Member, 68 Posts

14 May 2009 at 3:10am

Hi,
i have just finished upgrading to 2.3.2 beta1. I was able to dev/build and ?flush=1 at the end. Website works ok (with exception of img but this is explained in the wiki), with exception of Admin panel.
I simply can't log in and im stuck at whitescreen with silverstripe logo in the center and Loading... in top left corner of screen.

My firebug console says there's 500 INternal server errors when loading following files:
http://xxx/assets/base.js?m=1242223986
http://xxx/assets/leftandmain.js?m=1242223990
http://xxx/assets/cmsmain.js?m=1242223992
and stops at loading:
http://xxx/jsparty/tiny_mce2/plugins/fullscreen/editor_plugin_src.js?m=1242221419

As the upgrade doc suggest i added the multilangual stuff to _config.php and this didnt help.
Im also using: Security::setDefaultAdmin but this didnt help me log in either.

Does anybody have any hints ?
Qlex

Avatar
AMcD

Community Member, 2 Posts

4 June 2009 at 11:05pm

Probably too late to help the original poster, but I'll post here for anyone else encountering the same problem.

The problem lies with the 'php_flag engine off' directive in .htaccess within the assets folder.
It wasn't supported on our hosting, so was returning HTTP Status 500 Internal Server Error for every file in assets.

Solution, rename or delete the .htaccess file in assets.