Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Widgets /

Discuss SilverStripe Widgets.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

can't get widgets to work in 2.4


Reply


2 Posts   1425 Views

Avatar
DsX

Community Member, 178 Posts

28 May 2010 at 10:40am

OK, I don't get it, I have followed the instructions here: http://doc.silverstripe.org/widgets#installing_a_widget
I have the widgets showing in my CMS, I have added them to my page.
I even installed the newest widget added to the extensions/widgets list (punycode) just incase others weren't good for 2.4.
I have added the code to my template (I still think this is were my mistake is).
- I have added both the '$Sidebar' and '<% include SideBar %>' to page.ss
- and '$Sidebar' to themes/blackcandy/templates/Includes

as you can see I am simply using blackcandy at the moment.
The include places the sidebarBox but with out widget content.

any help is greatly appreciated???

Avatar
DsX

Community Member, 178 Posts

1 June 2010 at 11:04am

Edited: 01/06/2010 12:56pm

anyone??

I have only ever used widgets in the blog before...

I do have ecom (trunk installed) and notice that the product links appear in my widgets sidebar box for this section of my dev site.
So does this mean I have the template correct and the widget is just not working?
Do any widgets available currently work in 2.4?

When I add to debugging to my $Sidebar tag in my templates I find that the tag os outputting nothing but a few lines of whitespaces.