Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Widgets

Discuss SilverStripe Widgets.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Installing widgets, block BlogHolder pages from being able to load in CMS


Reply

12 Posts   1663 Views

Avatar
DsX

15 June 2013 at 3:06am Community Member, 178 Posts

Sorry to say, I never found a fix either.. and simply couldn't spend more time on this.
I just had to move on without widgets.. (hoping for future fix)

Avatar
ecadre

15 June 2013 at 3:30am Community Member, 5 Posts

Hi DsX.

That is a rather dispiriting reply ... how do you get on without using Widgets?

Avatar
BobRock

26 August 2013 at 10:41am (Last edited: 26 August 2013 10:42am), Community Member, 15 Posts

Were there any fixes found? I'm dealing with the same issue and I'm disappointed it's happening with a clean database and a new install. Perhaps that does not speak well for a 0.6.x release paired with a 0.1.x release. :(

Bob

Avatar
DsX

20 September 2013 at 4:16am Community Member, 178 Posts

I have had a number of issues with SS modules and such lately.. and have found the forum near dead for help.. so ..
I have moved on. I have some live sites that have become 1/2 broken.. but only from the backend.. so I am leaving them as is.. and working on replacements, it was time for an update anyway.. just trying to decide it SS3 is going to be the way forward.