Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Widgets

Discuss SilverStripe Widgets.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Cumulus Widget


Go to End
Reply

12 Posts   4964 Views

Avatar
bkatous

6 February 2009 at 11:12pm (Last edited: 6 February 2009 11:14pm), Community Member, 8 Posts

Hello,

i have adapted the WP-Cumulus [url]http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cumulus/[/url], into a widget for SS. you can see a demo here [url]http://www.futurs-ingenieurs.webou.net/blog/[/url] (it's the 3D tag cloud). I submited the widget a month ago, and it's not yet added to official widgets. And im wondering Why?. If there's any problem or any bug, please let me know. This is the link for the widget:http://www.futurs-ingenieurs.webou.net/widgets_cumulus.tar.gz

Thanks.

Avatar
Nivanka

10 February 2009 at 8:09am Community Member, 395 Posts

hi I have the same problem, I posted some widgets too but still not there. Anyway nice work on this,

keep up the good work! :)

Avatar
Chajoe

21 February 2009 at 11:34am Community Member, 3 Posts

This is an awesome widget... can't get it work though.
The widget appears to be dragged on to the widget area with all the variables but when loading the page on the tag section nothing appears...
any ideas?

Avatar
bkatous

21 February 2009 at 1:19pm Community Member, 8 Posts

Hi,

the only matter with this widget : it works only only in valid HTML and XHTML 1.0 documents, pages sent as text/html, not application/xhtml+xml. 'cause im using a script for embedding Adobe Flash content. So u have to remove this line "<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>" from you're template page.ss.

It does work under IE without any change.

a new link for dowloading the widget : http://www.box.net/shared/azu0gmkz4e

Regards.

Avatar
Chajoe

22 February 2009 at 10:50am Community Member, 3 Posts

Yeah! thx man.... works like charm now!

:)

Avatar
GibMo

7 September 2010 at 7:19am Community Member, 17 Posts

Hi,

Can't get the tag cloud to work. Any suggestions what this means:

Fatal error: Class 'TagCloudWidget' not found in /public/sites/www.mywebsite.com/widgets_cumulus/CumulusWidget.php on line 81

Avatar
bkatous

7 September 2010 at 11:39pm Community Member, 8 Posts

Hi

Could you explain more please, and specify the SS version you're using.

Avatar
GibMo

8 September 2010 at 3:39am Community Member, 17 Posts

I am using SilverStripe 2.3 and I am currently working with the tutorial theme, which is not a blog. I therefore added the Widget area according the tutorial.

I hope this is enough input for you

Go to Top