Jump to:

513 Posts in 209 Topics by 259 members

Content Editor Discussions

SilverStripe Forums » Content Editor Discussions » Image Alignment/Style pulldown disabled...why?

Forum for content editors and CMS users.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1380 Views
  • phawley
    Avatar
    Community Member
    21 Posts

    Image Alignment/Style pulldown disabled...why? Link to this post

    I'm migrating to Silverstripe 2.4.1, and I've created custom page templates. I'm finding that in the Image Sidebar the Alignment/Style pulldown menu is disabled...not always, however, and I'm unable to see a pattern for when it is and is not disabled. I'm sure it's just me being dense, but I'm unable to figure out why this is happening.

    As a workaround, I'm manually changing the class in the HTML editor, but I don't want to tell the client that this is what he/she needs to do to set the img class in the future.

    Thanks in advance,
    Patrick

  • davepolyester
    Avatar
    Community Member
    44 Posts

    Re: Image Alignment/Style pulldown disabled...why? Link to this post

    Hi Patrick,

    I'm banging my head against this problem too, along with trying to get the alignment settings to work at all! Did you find a solution?

    Thanks,

    David

    1380 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.