Jump to:

517 Posts in 247 Topics by 260 members

Content Editor Discussions

SilverStripe Forums » Content Editor Discussions » Sub pages wont load and return xml error

Forum for content editors and CMS users.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1680 Views
  • agentkelly
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Sub pages wont load and return xml error Link to this post

    I have created sub pages in the CMS of silverstripe and they look fine in the cms - basic text pages. But when I navigate to them via my side menu in the site - the pages load an error. I don't know how to fix this as its just silverstripe creating these pages.

    Any help?

    This is the error that I get when navigating to the page:

    XML Parsing Error: undefined entity
    Location: http://www.devel.dove.org.nz/north-shore/
    Line Number 84, Column 53:<a href="/regional-meetings/">Regional Meetings</a> » North Shore
    ----------------------------------------------------^

    I don't know what the » bit is or if it is the problem or where it comes from.

    Thanks

  • agentkelly
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Sub pages wont load and return xml error Link to this post

    Somebody please offer me some insight?
    I'm completely stumped on this.

    Pretty much just none of my sub-sub pages work.

    so u can hit any page on the main nav, but then under say 'regional meetings' where there is more pages.
    none of these will work even though they are built in the SS CMS and have been unaltered.

    Please try hit one of the side nav pages of this page

    http://www.devel.dove.org.nz/regional-meetings/

    and tell me if this error is common or easy to fix?

  • agentkelly
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Sub pages wont load and return xml error Link to this post

    Could it be to do with the breadcrumbs?

    as they are the only place I recall seeing the » symbol being used.

    and they are only on the sub pages (which is what is not working)

    I'm still lost as to how to fix this. Hours go by.

    1680 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.